Welcome to Miami!! - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Irma en Daphne - WaarBenJij.nu Welcome to Miami!! - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Irma en Daphne - WaarBenJij.nu

Welcome to Miami!!

Door: Daphne en Irma

Blijf op de hoogte en volg Irma en Daphne

16 September 2010 | Verenigde Staten, Miami Beach

Het avontuur is begonnen! Na twee soepele vluchten kwamen we maandagmiddag aan in Miami, Florida. Het zweet brak ons uit, en dat was niet van de stress maar van de heerlijke temperaturen hier. We besloten meteen avontuurlijk te doen en de bus te nemen. Na wat gesodemieter met kaartjes automaten zaten we dan toch in de juiste bus richting Miami Beach. Ongeveer drie kwartier en 1 overstap later was het hostel daar. Eerste indruk was prima, gezellig en net hostel met superveel kamers. We deelden onze 4 persoonskamer met 1 ander meisje uit Duitsland met drie koffers, een fohn en een stijltang... Echt ons type haha
We waren al aardig kapot want eigenlijk was het voor ons al ´s avonds laat natuurlijk. We moesten toch een beetje wakker blijven dus besloten we de buurt te verkennen. Er staan hier vooral veel lelijke Art Deco gebouwen en hele grote hotels. Er is niet zoveel sfeer. We barstten van de trek dus besloten we onze eerste Amerikaanse maaltijd te gaan nuttigen. Hotdogs en pizza!!! genieten....
Na dit overheerlijke diner waren we echt helemaal kapot en we lagen om 20.30 lokale tijd (dus half 3 's nachts NL tijd!) in bed... En dat terwijl we om 4 uur al naast ons bed stonden die ochtend.Onze eerste nacht in een hostel was eigenlijk precies zoals je die zou verwachten. Ieder uur ging het grote licht wel een keer aan, we kregen er nog een nieuwe kamergenoot bij, en onze Duitste nieuwe vriendin besloot om, om 3 uur 's nachts haar koffers in te pakken, haar haren te stijlen en naar het vliegveld te vertrekken. Fijn... Ondanks alles hebben we toch aardig geslapen en waren we om half 7 's morgens klaar wakker. Ons eerste Amerikaans ontbijt waren Pancakes met stroopt, heerlijk... maar wel erg zwaar op de maag!! We hadden gepland om naar het strand te gaan (deze is trouwens echt 1 minuut lopen van het hostel) maar helaas was het regenachtig en bewolkt. Rolschaatsen op de boulevard leek ons ook geen goede optie met de natte straten, dus gingen voor de beachcruisers!! Eerst knal je keihard op dat zadel omdat je dacht dat ie veel hoger zou zitten en vervolgens fiets je continu met je knieën in je nek, maar het was wel echt leuk. We hebben een heel stuk van Miami Beach gezien, hebben een shopping mall bezocht (We hadden eigenlijk een mega groot gebouw volgens winkels, bioscopen, een zwembad en een achtbaan verwacht, maar het bleek gewoon een gezellige winkelstraat te zijn... tegenvaller) even op het strand gezeten en wederom fastfood gegeten natuurlijk. We waren inmiddel gehuld in een combinatie van regen en zweet, dus een opfrisbeurt was wel aan de orde. We hebben al kunnen genieten van een aflevering van "how I met your mother" op de laptop en daarna was het tijd voor de volgende junkfood maaltijd! We vonden het daarna tijd voor de Amerikaanse bioscoop. We weten niet precies wat we daarvan moesten verwachten, maar het resulteerde in 2 uur wachten op de film, om half 11 doodmoe de bioscoopzaal betreden, en Daphne die de helft van de film niet heeft meegekregen. Top idee was dat haha. De bioscoop zelf was trouwens niet veel bijzonderder dan een gemiddelde Pathé, en voor popcorn hadden we al teveel gegeten die dag.
Helemaal doodop pakten we een taxi terug naar het hostel, want 's avonds is de sfeer op straat een beetje duister. En we hebben deze nacht heerlijk geslapen. Oke, behalve dan dat onze nieuwe kamergenoot vanaf 7 uur haar wekker een uur lang ging snoozen.
Vandaag was het weer een stuk beter. We hebben eerst nog even de bus gepakt naar North beach, hier zou ook een shoppinmall zijn, maar die hebben we niet gevonden. Toen zijn we maar weer terug gegaan en hebben we toch nog van het strand kunnen genieten. Het water is hier lekker van temperatuur dus we hebben lekker veel golfjes gesprongen!
We gaan vanavond voor 3 dollar lasagne in het hostel eten en morgen vliegen we om 3 uur 's middags naar Quito. We hebben het hier super naar onze zin, maar hebben ook wel weer zin om verder te gaan. Tot zover ons eerste reisverslag en tot snel!

• 15 September 2010 - 22:51

Ildiko:

Hallo globbetrotters,
    Fijn dat het eerste stukkie soepel is verlopen en het genieten is begonnen! Ik heb op mijn beurt genoten van jullie reisverslag want ik reis in gedachten natuurlijk mee :-)Goede reis naar Quito dan maar en ik kijk uit naar het volgende verslag.
    Liefs,XXX

• 16 September 2010 - 00:52

Minke:

Chickies!

Leeuuuk om jullie te kunnen volgen met verslag en foto's !!

• 16 September 2010 - 05:40

Tamara:

Leuk leuk leuk! Veel plezier alvast in Ecuador, denk dat daar minder stijltangtypes lopen ;-)!

• 16 September 2010 - 06:01

Marja:

hey lieve meiden,Top om te lezen dat alles naar wens is en dat jullie nu al genieten! en dit is nog maar het begin... straks naar Quito, voor mn gevoel begint jullie avontuur daar pas echt. Goede reis!!
    Dikke kus xxx

• 16 September 2010 - 07:20

Evelien:

Glamorous verslag hoor meisjes :) Doe voorzichtig!! En komen jullie morgen nog even op mijn feestje ;) hihi, Kus

• 16 September 2010 - 07:32

Anne..:

Hey meiden,

Goed begin van jullie reis lijkt me! Jullie zien er zo ontzettend ontspannen uit op de foto's, Keep that spirit!

Veel plezier, DIkke kus

• 16 September 2010 - 08:11

Vi:

Klinkt heel gezellig daar!

Fijne reis naar Quito!

• 16 September 2010 - 08:50

Petra:

Ik zit hier heel duf op m'n werk, buiten waait het en is het gewoon steenkoud en dan lees ik jullie verhalen... Heerlijk! Ik wordt er helemaal happy van. Ik verheug me al op alle volgende verhalen. Heel veel plezier meiden!

• 16 September 2010 - 09:45

Jessica:

hey chickies, geweldige verhalen! Maar niet alleen fastfood eten hè ;-) haha.. Zijn jullie nog kirsten tegengekomen? :P nou op naar de volgende bestemming! Have fun! Dikke kusss

• 16 September 2010 - 10:06

Gilly:

Hola chicas locas!

Fijn om van jullie te horen! Het klinkt allemaal goed en relaxed, als ik jullie verslag lees. Lekker aan de fastfood om alvast veel reserves op te slaan voor de lange wandelingen voor later! ;) Jullie zien er idd relaxed en chill uit op de foto's. Met andere woorden; jullie zijn aan het genieten. Op naar het echte begin van de trip!
    Buen viaje y hasta el proximo informe!

Besitos y abrazos, Gilly.

• 16 September 2010 - 13:55

Ria:

Hè meiden lekker hoor die warmte wij zitten in die eeuwige regen.
    Leuk dat jullie zo contact hebben met Nederland, heel veel plezier met de volgende etappe.

je familie in Lelystad

• 16 September 2010 - 15:33

Elske :

Heerlijk verhaal!
    Ben benieuwd wat er nog allemaal komen gaat ;)
    Ik ga mijn bloemkool en magnetronaardappeltjes maar is even opwarmen...pffff saai!

dikke kus els

• 16 September 2010 - 17:13

Eef:

Leipe shit chicka bombica's!! ;) I like, i like, i like! :D zucht...ik voel jaloezie... GENIET!!!! vooral van die hostels en de daarbijhorende roommates ;) xxxx

• 16 September 2010 - 17:27

Emmaline & Vita:

Wat leuk om de verhalen zo te kunnen volgen. Wij zitten nu samen op de SPC en het is echt KUT weer hier dus jullie missen niets. Geniet ervan.
    xxx vita en emma

• 17 September 2010 - 12:14

Anne:

hi hi!
    heeeeeelll veel plezier daar aan de andere kant vd wereld! en tis maar goed dat ze niet overal van fast food houden, anders zouden er 2 bolle meisjes terug komen! ;)
    hey genietse!!

kus

• 17 September 2010 - 12:16

Bakker Gerard:

Hallo meiden ,

Leuk verslag, lekker hoor in die warmte terwijl het hier koud wordt ! Geniet er maar lekker van. Leuk ook dat er foto's bij staan ,dat geeft toch weer meer een idee waar jullie zitten. Pas goed op je zelf en tot gauw.

Gerard

• 17 September 2010 - 13:49

Roos:

Hey Meiden,

zo te horen hebben jullie vier bewogen dagen achter de rug. Heerlijk al die spontaniteit. En wen maar alvast aan die stijltangchicks want dit zal niet de eerste zijn haha.

• 17 September 2010 - 17:59

Eva :

Ladies!
    Ziet er super uit! Leuk dat we jullie kunnen volgen :D
    X

• 17 September 2010 - 19:03

Joyce:

He Meiden, een goed begin is het halve werk, maar ik had die Duitse muts de deur uit gezet hoor :)

• 18 September 2010 - 14:05

Elma:

Wat ben ik jaloers op jullie! Nu al een leuk reisverslag van de eerste dagen. Ik blijf jullie volgen.Heel veel plezier en genieten hoor!

groetjes van Elma

Kwint:

Ola Chica's,

Todo bien?
    Heerlijk om jullie verhaal te lezen. Kijk uit naar het volgende. Succes en cuidado

Kwint:

Hola Chica's,

Kwint En Nina:

Hola Chica's,

• 20 September 2010 - 08:23

Jacko:

Aaahhh superleuk om het te lezen..

haha wat een drama met de kamergenoten!
    Zie jullie al lekker op het strand... in miami!
    NICE!

Kijk uit naar jullie volgende verhaal!
    xx

• 27 September 2010 - 17:27

Laura S:

Oeh leuk man!! ja is wel ff wennen he in een dorm slapen!! ik ga nu snel jullie volgende blog lezen.. xxx!!